Post by lessprogroleca on Feb 19, 2022 19:09:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara vse več ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Ghost 2: Ninja Games 2022 version ▞▞▞
1 1
Stickman Battle 2021: Stick Fight War APK 1.7.2 Prenos za Android ...
Ali je to zmožno za android 4.4.4?
to je dobro, vendar če naredite, lahko napade med premikanjem, je bolje
Za to igro je bila moja najljubša, najboljša je! Toda včasih se zataknem in sovražniki me lahko hitreje ubijejo. In leteči sovražniki me lahko zlahka ubijejo, ker jih ne morem napasti! Igra je težka, ampak cOOOOOOOOIL Pomagajte mi popraviti to ;-; ker sem ga izbrisal, želim ga predvajati nazaj ㅠㅡㅠ vso srečo! Ostani na varnem, broo, dala bi mu 5 zvezdic, ko bo končano ✌️
Pay2win
se ne nalaga, napake, igral sem otroške igre za 5 letnike bolje, prosim izboljšaj 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Ta igra me je razočarala. Ocene so mi lagale.
Stickman Ghost 2: Ninja Games Toiminta vtje
Igra ne deluje, napaka je, ne izgubljajte časa ali poslušajte lažnih ocen... razvijalci odpravijo napako pri nalaganju, kjer se zatakne, ko se poskusite prijaviti, prosim
Stickman Ghost 2: Ninja Games მძაფრსიუჟეტიანი nbq
EKSTRA IGRICA
igra mi ni bila všeč
Zanič kot hudič
Zelo slabo
Odlična igra, vendar bi morali dodati več orožja in odlično igro kože, ki je v resnici najboljša 😄😀
Najprej sem jo pogledal in pomislil, kakšna igra je to, pa sem jo naložil, zdaj pa sem odvisen od nje in mi je minilo spanje lol glede na to, da sem odrasel moški in imam službo.... lol ampak je kot kofein sem odvisen od njega, tako zabavno
kul je!!!!
Stickman Ghost 2 je igra vlog, ki zasvoji. Igrajte Stickman in galaktične vojne, eno največjih, najbolj zabavnih, zahtevnih in zasvojenih akcijskih iger,
Všeč mi je igra in z njo je enostavno zaslužiti denar z igro šefa
vredu je
Všeč mi je, vendar to ni edini razlog, zakaj sem še vedno zaljubljen pod ja gospod in ne grem nazaj v mislih, vendar se zdi
To je slabo
Je ustvarjalno, a dolgočasno.. Naslednjič ne delajte na boljših vadnicah!
Ocena 5 zvezdic bc ima izjemne grafike zelo hitro, priporočam to igro, ki je popolnoma zasvojena, všeč mi je
Obstaja napaka, da ko sam premagaš šefa, ti zaslon ne prinese nagrade in zmage. Ali lahko to popraviš? Ali lahko povečate vrednost dragulja s 4 na 5, prosim?
kako bo vdrl stickman ghost 2
Torej niste pozabili na svojo igro, znebite se znaka v neskončnih gems napakah.
To so biki@#$, ki jih morate plačati samo za uporabo svojih točk spretnosti. To je edina igra, zaradi katere uporabljate kovance za izenačevanje točk spretnosti🖓🖓🖓😡😲😷🤒🤕💀
Leta 2015 je prejel nagrado Game of the Year za revijo TIME] \ t
v redu je malo zmedeno
Ta tedenska revizija te igre je preveč kemije, ta igra mi je preveč všeč
VŠEČ MI JE TA LEPA IGRA TA JE TAKO KULA ČLOVEK TAKO VELIKO OFFLINE DAJEM TI TEH PET ZVEZDIC TO ME RAZVESREČILO, KO MI NE VŠARAJ NOBENE IGRE IN VSE, KAR VIDIM, DA JE TO TAKO ZELO ZELO ZELO ZELO VESELO DA SE ZNEBIM VSAKIH IGR, KI MI JE DOLGOČEN ಠ︵ಠ SEM REKIL, DA JE TO MOJE DOLGOČASNE IGRE, MORAM PRENESITI ENO IGRO IN IZBRISATI DOLGOČASNE IGRE IN ISKAM STICKMANA, TEGA VIDIM, TEGA NE DOBIM. HVALA IN VEDNO SREČEN HIPPY BOPPY BUGGY ODŠEL
Cooking Joy 2 Simulação uvxv
Lahko ga sovražim, ampak igra je res kul in dobra, prav vem, ampak igralci so videti smešni, zato mi igra morda ni všeč
Bug, ko skočim, ne morem pasti na tla, vendar je še vedno dobra igra, upam, da jo kmalu odpravite
Stickman Ghost 2: Ninja Games Action xvvx
Kontrole ne delujejo dobro
Dobra igra in odlična grafika ter borbene scene
kul je.
Stickman Ghost 2: Ninja Games कार्रवाई ysd
Zvoki za več orožja in morali bi narediti več orožja
Odlična igra, vendar so oglasi prepogosti.
Nekako dobro, res te ne navduši. Nima zelo dobre grafike za igro s palicami. Kontrole so nekako nerodne. Je precej povprečen. 😞
Všeč mi je ta igra, vaša dnevna nagrada, da sem bogat, zdaj hvala za napako